NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Blog RSS Feed

PROGRAM ZA BEBE
PROGRAM ZA BEBE
PROGRAM ZA BEBE
Pogledaj više
LEPOTA I NEGA
LEPOTA I NEGA
Pogledaj više
NIVEA AKCIJA SA POKLONOM
NIVEA AKCIJA SA POKLONOM
Pogledaj više
IMMUNO LINIJA NA AKCIJI
IMMUNO LINIJA NA AKCIJI
AKCIJA I DO 50%
Brza isporuka
Besplatan povraćaj pogrešno isporučene robe
Bezbedno
Najpovoljnije
11 Jul Da li nas čeka novi talas korona virusa
norapharm.rs 0 1494
Postoji realna opasnost od novog talasa kovida-19, zbog mogućeg povratka zaraze delta sojem koronavirusa, pokazala je najnovija izraelska studija.Kako se ispostavilo ispitivanjem kanalizacije, čak ni tokom kulminacije najnovijeg talasa zaraze sojem omikron, prethodni delta soj nije nestao, iako se t..
25 May Majmunske boginje
3 3707
Pojava majmunskih boginja do sada je uglavnom bila ograničena na Afriku a kada su se pojavljivali slučajevi u drugim delovima sveta uglavnom su bili povezani sa putovanjima u afričke zemlje. Sada je situacija nešto drugačija, što u izvesnoj meri zabrinjava naučnike.U Evropi slučajeve majmunskih bogi..
14 Mar Prolećne alergije - kako nastaju i kako se zaštititi
norapharm.rs 0 1120
Prolećna alergija je neprimereni i neuobičajeni odgovor imunog sistema organizma na stranu supstancu (alergen), na primer polen. Najčešći simptomi alergijske reakcije su: zapušenost, peckanje i curenje nosa, slivanje sekreta niz zid ždrela, karakteristični svrab i suzenje očiju, kašalj.Šta izaziva p..
07 Mar 5 razloga za svakodnevnu konzumaciju magnezijuma
dragana 0 122
Predrasude o ženskim slabostima i kako magnezijum “jača” ženstvenostŽivotna razdoblja kroz koje žena prolazi formiraju je kao ličnost sa pečatima kojima će svomživotu davati boju, ali i uticati na svoje okruženje kao drugarica, majka, saradnica, šefovica,baka, … ili jednostavno žena sa svim svojim v..
05 Feb Značaj vitamina D po zdravlje organizma
norapharm.rs 0 1014
Vitamin D – važnost vitamina D za zdravlje kostiju i imunitetVitamin D je vitamin koji potpomaže bolju apsorpciju kalcijuma i fosfora u organizmu, imajući pri tome glavnu ulogu u izgradnji i održavanju zdravlja kostiju.Pored svojih glavnih uloga (na homeostazu kalcijuma i kostiju), vitamin D ima i d..
29 Jan Kako podići bebama i deci imunitet
norapharm.rs 0 121
Bebe se, za razliku od veće dece mogu ozbiljno razboleti od virusa koji prenose prehladu, grip ili neku drugu respiratornu infekciju. Razlog tome je što beba stara tek nekoliko meseci nije imala dovoljno vremena da razvije svoj imuni sistem, pa zbog toga ne postoji “mehanizam” koji bi je zaštitio od..
24 Jan Značaj vitamina u borbi protiv Covid-19 virusa
66 170
Sve je više studija koje ispituju delovanje mikronutrijenata na tok infekcije SARS-CoV-2. Vitamin D izgleda kao obećavajući kandidat za ublažavanje toka bolesti. Da li je to zaista tako?Poznato je da se može raspravljati o mnogo čemu. Ali, svakako je nesporno da je dovoljno unošenje u organizam hran..
10 Jan Kako zaštititi kožu u toku zimskog vremena
norapharm.rs 0 159
Spoljni faktori, kao što su hladnoća, vetar, nagle promene temperature iz hladnog u toplo, štetno utiču na kožu ruku i ako se ne neguje na pravi način, ona vremenom postaje suva i ispucala. Ruke su, pored lica, najizloženiji deo tela, i zato je važno da im pružite adekvatnu negu, posebno na niskim t..
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.