NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Dijabetes i insulinska rezistencija

Cimet + Jabukovo sirće je dijetetski suplement, sadrži kombinaciju biološki aktivnih jedinjenja od značaja za kontrolu telesne težine, uz pravilnu ishranu i redovnu fizičku aktivnost, može biti od značaja za održavanje optimalnog nivoa glukoze. Delovanje: Preparat sadrži komponente čiji se fiziološk..
515.00 Din.
CombiNERV predstavlja četvorostruku kombinaciju aktivnih supstanci koja sadrži dva antioksidansa alfa-lipoičnu kiselinu (ALA) i superoksid dismutazu (SOD) u kombinaciji sa Acetyl-L-karnitinom i vitaminom B12. Delovanje: Jedinstvena kombinacija ALA i SOD obezbeđuje jak i ciljan antioksidativni efekat..
1,850.00 Din.
Cycle Balance je klinički testirana formulacija, koja na prirodan način reguliše ciklus žene i polne hormone koji su od ključnog značaja za začeće, kako kod žena sa sindromom policističnih jajnika (PCOS), tako i kod onih koje ga nemaju. Ova formulacija doprinosi ispravnom funkcionisanju jajnika i im..
1,391.60 Din.
Diabetiker vitamini je dodatak ishrani koji se preporučuje ne sаmo osobama sа dijаbetesom, nego i osobama sа predispozicijom zа dijаbetes. Delovanje:  - Vitamini B grupe (B1, B2, B6, B12) pomažu u prevenciji oboljenja nerava kod dijabetičara. - Antioksidativni vitamini (A, E i C) doprinose jačanju o..
731.63 Din.
Diabetwell je potpuno prirodni dijetetski preparat na bazi biljke Portusane. Kliničkim studijama dokazano je da Portusana svojim trostrukim mehanizmom utiče na nivo šećera u krvi, jer smanjuje apsorpciju glukoze iz creva u krvotok dajući duži osećaj sitosti i pomaže transportu glukoze u ćeliju. Port..
899.00 Din.
Diabetwell krem  je formula namenjena prevenciji dijabetesnog stopala, najburnije komplikacije dijabetesa. Diabetwell krem pruža efikasnu negu i utiče na mikro oštećenja nastala na suvoj i oštećenoj koži. Delovanje: - Peptidni kompleks je sastavljen od odabranih amino kiselina koje se vezuju za rece..
2,105.56 Din.
Smanjuje nivo glukoze u krvi i povećava osetljivost na insulin - preventiva i pomoć kod dijabetesa tipa II. Cimet smanjuje insulinsku rezistenciju, pa se koristi kod sindroma policističnih jajnika.Način upotrebe Preporuka je uzimati 1-3 grama dnevno (pola kafene kašičice najbolje sa kašičicom meda r..
627.37 Din.
Imunomodulator koji pomaže ne samo kod bolesti koje nastaju kao posledica oslabljenog imunološkog sistema, već i kod onih kod kojih je uzrok preterana imunološka reakcija. Ulje crnog kima naročito je delotvorno protiv alergija, astme i drugih respiratornih oboljenja, probavnih problema, dijabetesa, ..
1,432.34 Din.
GE 132+ NATURAL predstavlja kompleks moćnih antioksidanata koji se može koristiti kao dopuna redovnim terapijama ili dodatak ishrani, čime doprinosi zdravlju čitavog organizma, izlučivanju štetnih produkata metabolizma i jačanju imunog odgovora. Primena- preporučuje se kao dodatak ishrani radi pobol..
3,202.26 Din.
GLUCOkontrol doprinosi poboljšanju funkcije nervnog i imunog sistema, i ublažava oksidativni stres i posledice polineuropatije.Koristi se kod:-komplikacija dijabetesa i oštećenja perifernih nerava (utrnulost, žarenje, bol, svrab) -postojećih drugih oštećenja tkiva i organa radi odlaganja ili sprečav..
1,319.70 Din.
Preparat  HROM I SELEN TABLETE sadrži minerale hrom i selen.  Hrom je esencijalni mikroelement važan za metabolizam ugljenih hidrata, masti i proteina. Aktivni oblik hroma je složeni organski kompleks - GTF (Glucose Tolerance Factor - Faktor tolerancije na glukozu), koji čine hrom, glutation i vitam..
250.00 Din.
Inofem je dodatak ishrani namenjen prvenstveno ženama sa policističnim ovarijalnim sindromom (PCOS), ženama sa poremećajima menstrualnog ciklusa i dijabetesom tipa 2. Zahvaljujući prisustvu kombinacije 2000 mg inozitola i 200 mcg folne kiseline, Inofem pomaže održavanju hormonske ravnoteže žene i na..
1,440.77 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.