NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Dozatori i sekači za lekove

Neon dnevni dozator za lekove sadrži četiri pregrade sa oznakom: jutro, podne, veče i noć koje vas podsećaju da uzmete lek u pravo vreme.Više informacija o svakom artiklu možete dobiti putem telefona, ili live chat opcije na našem sajtu Norapharm online apoteka..
61.62 Din.
Neon nedeljni dozator za lekove sadrži 7 dnevnih dozatora sa po 4 pregrade za odlaganje lekova sa oznakom: jutro, podne, veče i noć koje vas podsećaju da uzmete lek u pravo vreme.Više informacija o svakom artiklu možete dobiti putem telefona, ili live chat opcije na našem sajtu Norapha..
201.87 Din.
Neon sekač za tablete namenjen je za precizno sečenje tableta lekova i vitamina.Sečivo je od nerđajućeg čelika i ima posebno ojačanje, kako ne bi došlo do lomljenja noža prilikom sečenja tvrđih tableta. Lako se čisti.Više informacija o svakom artiklu možete dobiti putem telefona, ili live cha..
159.37 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.