NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Hemoroidi

Ah biljna krema je dokazan preparat protiv hemoroida i ostalih tegoba u ano-rektalnom predelu. Delovanje:  Efikasna - brzo i efikasno deluje protiv spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida i otklanja sve tegobe koje oni uzrokuju Bezopasna -  ne sadrži antibiotike i kortikosteroide, pa je njena primena ko..
450.69 Din.
Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) urogenitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betainom..
419.61 Din.
Apivis mast koristi se u tretmanu površinskih rana i ogrebotina, hemoroida, raznih upala, ekcema, herpesa, lišajeva, gljivičnih oboljenja, opekotina, akni i bubuljica Delovanje: Glavni sastojak Apivis masti je PROPOLIS koji deluje protiv svih zapaljenskih procesa na koži: -bakterijskog -virusnog i -..
353.89 Din.
Efikasno sredstvo protiv spoljašnjih i unutrašnjih hemoroida. Pored hladno ceđenog maslinovog ulja, biljnog i pčelinjeg voska, i još 10 biljaka, Brđanski melem protiv hemoroida sadrži i etarsko ulje limuna Način primene Oprati ruke sapunom i vodom. Mesto na koje ćete nanositi melem neposredno pre up..
842.29 Din.
ČAJ NEVEN se koristi u terapiji čira na želucu i dvanaestoplačnom crevu, kod poremećaja menstrualnog ciklusa i kod bolnih menstruacija, kod hemoroida, proširenih vena, ekcema i upalnih procesa na koži.Način primene jednu do dve kafene kašike cveta nevena preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud pok..
150.62 Din.
Erbaven retard je dijetetski dodatak ishrani koji redovnom upotrebom:-otklanja tegobe proširenih vena, poboljšava perifernu mikrocirkulaciju i sprečava pucanje kapilara -otklanja osećaj umora i težine u nogama, kao i osećaj svraba koji se javlja kod osoba sa proširenim venama -redovno korišćenje kap..
674.06 Din.
Fluxiv je dijetetski suplement, koji doprinosi zdravoj vaskularnoj cirkulaciji. Delovanje: Tri aktivna sastojka u kombinaciji, produžavaju vazokonstriktorni efekat na venskom zidu: - povećavaju venski tonus - smanjuju vensku hipertenziju Preporučuje se:  - osobama sa hroničnom venskom insuficijencio..
733.02 Din.
Hemor-M ili mošusna mast je mast koja ublažava tegobe kod hemoroida. Ublažava otekline hemoroida i bolove u predelu analnog otvora, a posebno je efikasna u tretmanu hemoroida praćenih krvarenjem. Potvrđeno je i pozitivno dejstvo Hemor-M masti u tretmanu fisura, perianalnih ekcema i analnog svraba.Na..
354.14 Din.
HEMOREKS je prirodan proizvod izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci, koji se preporučuje za tretman hemoroida ili šuljeva, analnih ranica i sitnih pukotina u analnom predelu, analnog ekcema i analnog svraba.Delovanje: izabrani aktivni sastojci u urav..
838.86 Din.
HEMOREKS je prirodan proizvod izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci, koji se preporučuje za tretman hemoroida ili šuljeva, analnih ranica i sitnih pukotina u analnom predelu, analnog ekcema i analnog svraba.Delovanje: izabrani aktivni sastojci u urav..
1,318.21 Din.
PRIMED 14 COPRINUS je prirodan preparat na bazi meda i medicinske gljive Coprinus comatus. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive. Primena- kod problema sa varenjem i opstipacijom- kod problema sa hemoroidimaNačin primene- odrasli i deca starija od 10 godina: uzimati 1-2 puta dnevno po..
1,458.50 Din.
PRIMED COPRINUS comatus je jedna od medicinskih gljiva sa dugogodišnjom upotrebom u tradicionalnoj medicini. Pokazuje mnoga blagotvorna dejstva u organizmu čoveka u prevenciji i kao pomoć u tretmanu različitih poremećaja zdravlja. Posebno se izdvaja pozitivnim delovanjem na regulaciju povišenog nivo..
1,249.17 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.