NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

INOFOLIC PRAŠAK KESICE A20

INOFOLIC PRAŠAK KESICE A20
INOFOLIC PRAŠAK KESICE A20
1,022.94 Din.
  • Stanje: Na stanju
  • Model: INOFOLIC PRAŠAK KESICE A20

Nema recenzija za ovaj proizvod.

Napiši recenziju

Please login or register to review

INOFOLIC se savetuje za tretman insulinske rezistencije, sindroma policističnih jajnika, kao i za pripremu za trudnoću zbog pozitivnog efekta na kvalitet jajne ćelije.  Delovanje: - uspostavljanje hormonalne ravnoteže kod žena u reproduktivnom dobu - regulacija menstrualnog ciklusa i uspostavljanje ovulacije - smanjenje insulinske rezistencije i hiperinsulinemije - regulacija polnih hormona - smanjenje akni, pojačane maljavosti, masne kože i kose - pozitivan uticaj na kvalitet jajnih ćelija i embriona - smanjenje rizika od razvoja gestacijskog dijabetesa - priprema za u protokolima kontrolisane ovarijalne hiperstimulacije i protokolima indukcije ovulacije (inseminacije, VTO - vantelesna oplodnja)

Sastav

mio-inozitol, folna kiselina

Način primene


preporučeno je uzimati po 1 kesicu sa praškom 2 puta dnevno, pola sata pre ili 2 sata nakon jela, odvojeno od kofeinskih napitaka. Rastvoriti prašak iz kesice u čaši vode i popiti.

Pakovanje

20 kesica

Više informacija o svakom artiklu možete dobiti putem telefona, ili live chat opcije na našem sajtu Norapharm online apoteka


Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.