NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Jetra i žuč

ČAJ ARTIČOKA se u narodnoj medicini koristi za snižavanje nivoa holesterola i lipida u krvi, olakšavanje lučenja žuči, poboljšanje funkcije jetre. Način primene kafenu kašiku lista artičoke preliti šoljom (200 ml)  ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta. Procediti i piti tri  put..
121.02 Din.
ČAJ IVE se koristi kao gorko sredstvo za podsticanje apetita, olakšanje varenja i lučenja žuči i kao sredstvo za jačanje. Takođe se koristi u narodnoj medicini kod bolesti organa za varenje i disajnih organa. Način primene jednu kafenu kašičicu herbe trave ive preliti šoljom (200ml) ključale vode, o..
129.80 Din.
ČAJ OČAJNICA deluje na podsticanje apetita, podstiče lučenje žuči, olakšava varenje, olakšava iskašljavanje. U narodnoj medicini se koristi za regulisanje menstrualnog ciklusa i kod neplodnosti žena.Način primene  jednu kafenu kašičicu herbe očajnice preliti šoljom (200ml) ključale vode, ostaviti da..
99.55 Din.
ČAJ PELEN se koristi kao aromatično gorko sredstvo za poboljšanje varenja, stimuliše i olakšava lučenje žuči i eliminisanje gasova.  Način primene jednu kafenu kašičicu herbe pelena preliti šoljom (200ml) ključale vode, ostaviti da stoji 10 minuta, procediti i piti 2-3 puta dnevno pre obroka.Pakovan..
96.62 Din.
ČAJ PODUBICE se koristi kod bolesti jetre i žuči, bubrega, kao sredstvo za izazivanje apetita.Način primene jednu kafenu kašiku podubice preliti šoljom (200ml) ključale vode, sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta pa procediti. Piti 2-3 puta dnevno po šolju nezaslađenog čaja pre jela. Pakovanje..
99.55 Din.
ČAJ RUZMARIN se koristi kao sredstvo za ublaženje grčeva, stimulisanje lučenja žuči, olakšanje varenja i eliminaciju gasova. Povećava prokrvljenost srčanog mišića.Način primene kafenu kašiku lista ruzmarina preliti šoljom (200 ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 15 minuta. Čaj proce..
192.27 Din.
Sprečava pojavu karcinoma i metastaza (sprečava širenje kancera dojke na pluća, pojavu melanoma), čisti jetru i čuva mozak. Zbog svojih antiupalnih svojstava, prirodan je tretman za artritis i reumatoidni artritis. Način upotrebe Oralno uzimati 3-5 puta na dan u količini od 3-4 kapi. Kao čaj se može..
818.48 Din.
Immuno GD-poly je preparat na bazi praha spora i ekstrakta spora gljive Ganodermae lucidum, koji svojim biološki aktivnim komponentama (polisaharidi, triterpeni, organski germanijum, nukleozidi, aminokiseline, sterolna jedinjenja) deluje imunomodulatorno i imunostimulatorno na naš organizam.GD poly ..
6,689.17 Din.
Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva. Namenjen je osobama sa rizikom od bolesti srca i krvnih sudova, sportistima (sportske povrede zglobova), kao i osobama sa prekomernom fizičkom aktivno..
4,669.96 Din.
Pivski kvasac tablete su dodatak ishrani posebno delotvoran kod: jačanja ukupnog imuniteta organizma, pravilnog rasta i razvoja dece, starijih osoba, osoba koje imaju probleme s kožom, umanjenim apetitom, osoba koje konzumiraju alkohol i cigarete, regulacije rada jetre, poboljšanja krvne slike, reum..
255.09 Din.
Lagosa je proizvod namenjen održavanju pravilnog funkcionisanja jetre. Sadrži ekstrat ploda mlečnog čkalja ili sikavice (Silybum marianum) čiji aktivni sastojak silimarin se koristi u održavanju pravilnog funkcionisanja jetre.Primena - Hronična inflamatorna oboljenja jetre- Ciroza jetre- Masna jetra..
959.89 Din.
Liv52 je dodatak ishrani koji pomaže obnavljanje funkcije jetre. Preporučuje se kod svih oboljenja, dece starije od 12 godina i odraslih, gde je funkcija jetre smanjena. Pomaže uspostavljanju normalnih nivoa enzima jetre ALT i AST, kao i povećanju nivoa albumina u plazmi, samim tim omogućava brži op..
804.52 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.