NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Oralna higijena

Aktivni kiseonik sa srebrom sastoji se od visokoprečišćene vode sa 30 ppm koloidnog srebra i 450 ppm aktivnog kiseonika. Koloidno srebro pruža dugotrajno antibakterijsko dejstvo i, kao preventivno sredstvo u organizmu, formira rezervni imunološki sistem, čuva T-limfocite i obavlja deo njihovog posla..
292.80 Din.
ALOE FRESH sprej osvežava dah i sprečava razvoj bakterija u usnoj duplji zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu. Namena Sprej osvežava dah, može se upotrebiti kod infekcija usne duplje i grlaNačin upotrebe Naprskati usnu duplju više puta dnevnoDejstvo: Sprej ispoljava antiseptični efekat, otklanja n..
420.05 Din.
ALOEFRESH CRYSTAL MINT - Pasta za zube u obliku gela, prirodnog porekla, sa produženim zaštitnim delovanjem. Namena -prevenciji karijesa, naslaga i kamenca -jačanju oslabljenih desni -osvežavanju dahaNačin upotrebe Naneti odgovarajuću količinu paste na četkicu i oprati zube Dejstvo: Sadrži kristale ..
326.12 Din.
ALOEFRESH SENSITIV - Pasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Namenjena osobama koja imaju problem sa: - Upaljenim desnima - Paradontopatijom - Povećanom osetljivošću zubaNačin upotrebe Naneti odgovarajuću količinu paste na četkicu i oprati zubeDejstvo: Sadrži brojne ekstrakte..
326.12 Din.
Aloe Fresh Smile Whitening je pasta za zube sa sastojcima prirodnog porekla, sadrži jedinstvenu kombinaciju aktivnih prirodnih satojaka za belje i sjajnije zube.Korišćenjem nakon svakog obroka u trajanju od najmanje 1 minuta, pomaže da se zubi i desni sačuvaju od delovanja dentalnog plaka.   Pasta n..
326.12 Din.
Dejstvo: Blendamed Delicate White pasta za zube pretstavlja jedinstveni proizvod iz Blendamed linije proizvoda za higijenu i čistoću Vaših zuba. Zahvaljujući formuli sa aktivnim česticama za izbeljivanje, Vaši zubi postaju biserno beli i čisti, bez naslaga karijesa. Silicijum-dioksid izbeljuje i než..
130.46 Din.
Dejstvo: Optimalno odabrani sastojci u Blend-a-med pasti pomažu u uklanjanju zubnog plaka i naslaga na zubnoj gleđi, ostavljajući prijatan dah tokom celog dana. Pasta koja sprečava pojavu karijesa.Način upotrebe ​Naneti pastu za zube na četkicu. Laganim pokretima čistiti zube. Isprati vodom.Pakovanj..
130.46 Din.
COREGA COMFORT je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u..
506.43 Din.
COREGA EXTRA STRONG MINT je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene ..
476.78 Din.
COREGA GUM CARE je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (..
428.15 Din.
COREGA MAX SEEL je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (..
506.43 Din.
COREGA NEUTRAL je medicinsko sredstvo. Medicinsko sredstvo se može izdati na mestima koja su određena dozvolom ministarstva nadležnog za poslove zdravlјa o obavlјanju prometa na veliko i prometa na malo medicinskih sredstava, na osnovu propisa u oblasti medicinskih sredstava i zdravstvene zaštite (u..
476.78 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.