NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Pamćenje i koncentracija

Aminalon predstavlja proizvod koji sadrži gama - aminobuternu kiselinu koja pomaže da se normalizuju dinamični procesi u mozgu, povećava produktivnost procesa razmišljanja i poboljšava pamćenje. Pozitivno utiče na obnovu motornih i govornih funkcija posle moždanog udara. Pomoć kod stanja posle porem..
810.45 Din.
Ashvagandha je dodatak ishrani koji oslobađa od stresa, podiže energiju, poseduje opšti podmlađujući efekat. Aktivni sastojci proizvoda pospešuju učenje, pamćenje i mentalne funkcije kod starijih osoba. Doprinose seksualnoj želji i reproduktivnom zdravlju žena i muškaraca.Način upotrebe 1 kapsula dn..
1,081.75 Din.
Bilomag forte je dodatak ishrani kompleksnog sastava namenjen očuvanju zdravlja i pravilnog funkcionisanja nervnog tkiva i posebno mozga. Ekstrakt ginka može doprineti očuvanju moždane cirkulacije čime se obezbeđuje normalno snadbevanje mozga kiseonikom. Lecitin doprinosi optimalnom funkcionisanju č..
1,092.66 Din.
Brainvit je dodatak ishrani za poboljšanje mentalnih funkcija - sadrži izabrane vitamine, aminokiseline, antioksidanse i biljke koje pomažu održavanje dobrog protoka krvi kroz mozak obezbeđujući normalnu koncentaciju, memoriju i pažnju.Način upotrebe Odrasli i deca preko 16 godina dve tablete dnevno..
2,857.88 Din.
Curcumawell je klinički ispitan dodatak ishrani čiji aktivni sastojak kurkumin, svojim antioksidativnim dejstvom štiti mozak od peroksida i azot-oksida, koji na nervne ćelije deluju kao slobodni radikali. Kliničke studije na laboratorijskim životinjama su pokazale da kurkumin usporava nastanak Alcha..
2,610.44 Din.
Revitalum ulje – tonik za mozak. Potpomaže sposobnost učenja, obnavljanje pamćenja. Pomaže mentalne procese i pri tom smiruje nerve, smanjuje stres i pomaže u savladavanju umerene anksioznosti.Način upotrebe 4 do 10 kapi na dan, a deca starija od dve godine  2 do 5 kapi na dan. Najbolje je uzimati u..
1,074.25 Din.
GINKGOMAX formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba.Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni antioksidans koji pospešuje cerebralnu i perifernu cirkulaciju i poboljšava pamćenje i koncentraciju. Namena -povoljno utiče na cerebralnu i perifernu cir..
445.75 Din.
GINKGOMAX formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba.Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni antioksidans koji pospešuje cerebralnu i perifernu cirkulaciju i poboljšava pamćenje i koncentraciju. Namena -povoljno utiče na cerebralnu i perifernu cir..
696.04 Din.
Dodatak ishrani za poboljšanje cirkulacije i pamćenja namenjen odraslim osobama - sa ekstraktom lista ginka, DHA omega-3 masnom kiselinom i vitaminima B grupe.Delovanje: - ekstrakt lista ginka doprinosi održavanju normalne cirkulacije i pamćenja - DHA doprinosi održavanju normalne funkcije mozga- ko..
819.89 Din.
GRAND ENERGY SHOT je najzdraviji energetski napitak koji daje 6 do 12 sati energije - multimineralno vitaminski kompleks sa prirodnim kofeinom, bez vestačkih boja i ukusa. Namenjen je sportistima, studentima, rekreativcima, vozačima od 18 do 60 godina, svim aktivnim i radnim ljudima sklonim fizičkom..
145.16 Din.
GYNKGOBIL FORTE KAPSULE sadrže brojna aktivna jedinjenja (flavonoidne heterozide, ginkolide i bilobalide) koja poboljšavaju fluidnost krvi i mikrocirkulaciju. Time se povećava dotok kiseonika i hranljivih materija mozgu što je od posebne važnosti kod starijih osoba kod kojih je smanjen kapacitet za ..
510.98 Din.
GYNKGOBIL KAPI ekstrakt lista Ginko bilobe, a deluje kao prirodni antioksidans, neuro i kardioprotektiv. Poboljšava pamćenje, koncentraciju i cirkulaciju Namena - oslabljenog mentalnog kapaciteta, smanjene koncentracije i pažnje, kao i slabog pamćenja, naročito kod ljudi starije životne dobi - vrtog..
336.81 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.