NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Posebna ishrana

Proizvođač: Pharmanova
A-LIXIR®400 PROTECT  je dodatak ishrani sa visokom dozom polifenola, poreklom iz tečnog ekstrakta ploda sibirske aronije Polifenoli su najmoćniji prirodni antioksidansi, čija se pozitivna dejstva na zdravlje i zaštitna uloga u organizmu kontinuirano ispituju i otkrivaju Primenjeni u ishrani tokom du..
2,300.00 Din.
Za normalno funkcionisanje srca i krvnih sudova.Sastav Jedna kapsula sadrži 30 mg koenzima Q10 (ubidekarenon)NamenaKod pacijenata na terapiji statinima, kod srčane slabosti i koronarne bolesti.Kod profesionalnih sportista i intenzivne fizičke aktivnosti. Kod umora i stresa. Kod starije populacije gd..
647.72 Din.
Jedinstvena kombinacija tri antioksidansa: koenzima Q10, vitamina E i selena. Sastav Jedna kapsula sadrži: 50 mg koenzima Q10 (dobijen prirodnom fermentacijom); 50mg vitamina E; 20 mg ekstrakta ploda crnog bibera sa 10-15% piperina; 80 μg selena.*Kod bolesti srca i krvnih sudova *Za sniženje holeste..
1,150.09 Din.
Fantomalt je pomoćno hranljivo sredstvo na bazi maltodekstrina i može se koristiti kada treba obezbediti povećani unos energije kod stanja koja su posledica pothranjenosti, malapsorpcije, gubitka telesne mase ili drugih stanja koja zahtevaju dopunu ishrane ugljenim hidratima.Fantomalt je prah koji s..
511.14 Din.
Stevia Zero Cal je 100% prirodan zaslađivač sa 0 kalorija. Sadrži ekstrakt biljke Stevia Rebaudiana i jedina je prirodna zamena za šećer. Bezbedniji je od ostalih zaslađivača i nema neželjenih efekata. Preporučuje se za svakodnevnu primenu kod dijabetičara, osoba na dijetama i svima koji vode računa..
290.52 Din.
Hydrostar napitak predstavlja idealnu kombinaciju glukoze i elektrolita koja obezbeđuje optimalnu rehidraciju pre, tokom i nakon sportske ili bilo koje druge fizičke aktivnosti. Zahvaljujući izbalansiranom sadržaju sastojaka, ovaj napitak sa prirodnom aromom mandarine, sprečava pojavu simptoma dehid..
835.99 Din.
Nutridrink je kompletna visokoenergetska tečna hrana bogata glutaminom. Preparat bogat hranljivim materijama, energijom, pogodan kao glavna ili dopunska ishrana, gotov za upotrebu. Način upotrebe U zavisnosti od pojedinačnih potreba za energijom -Dnevno 6 - 7 Nutridrinka, ako se Nutridrink koristi k..
967.42 Din.
Nutridrink je kompletna visokoenergetska tečna hrana bogata glutaminom. Preparat bogat hranljivim materijama, energijom, pogodan kao glavna ili dopunska ishrana, gotov za upotrebu. Način upotrebe U zavisnosti od pojedinačnih potreba za energijom -Dnevno 6 - 7 Nutridrinka, ako se Nutridrink koristi k..
967.42 Din.
Nutridrink je kompletna visokoenergetska tečna hrana bogata glutaminom. Preparat bogat hranljivim materijama, energijom, pogodan kao glavna ili dopunska ishrana, gotov za upotrebu. Način upotrebe U zavisnosti od pojedinačnih potreba za energijom -Dnevno 6 - 7 Nutridrinka, ako se Nutridrink koristi k..
967.42 Din.
Peruanska čarobna maka je dodatak ishrani koji je najpoznatiji po uticaju na poboljšanje plodnosti i hormonalnih disbalansa i kod žena, kod muškaraca. Kako balansira čitav organizam, tako i pozitivno utiče na nagle promene raspoloženja, anksioznost, depresiju i nezadovoljstvo. Posebno je aktivna pri..
383.26 Din.
PRIMED 1 APICOMPLEX je prirodan preparat na bazi meda, polena, propolisa, matičnog mleča i perge. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive. Primena- kod osoba sa oslabljenim imunitetom- kod hroničnog umora i iscrpljenosti organizma- kod stanja povećanih energetskih i nutritivnih potreba ..
885.60 Din.
PRIMED 1 FORTE je prirodan preparat na bazi meda, polena i propolisa. Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive. Primena- kod osoba sa oslabljenim imunitetom- kod stanja povećanih energetskih i nutritivnih potreba (deca, adolescenti, sportisti)Način primene- odrasli i deca starija od 10 g..
454.60 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.