NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Prostata i potencija

Afrička šljiva® Forte na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S adenozil L metionina (SAMe). Pored pozitivnih uticaja beta-sitosterola iz kore afričke šljive, dodatan pozitivan uticaj na zdravlje muškaraca i „dobar osećaj“ ostvaruje upravo dodatak SAMe. SAMe utiče na sintezu neurotrans..
847.51 Din.
Dejstvo Afričke šljive® pojačano je 7 x većom koncentracijom betasitosterola, a pored esktrakta kore afričke šljive u sastavu se nalazi i ulje pšeničnih klica i vitamin E.Namenjena je kao podrška zdravlju urogenitalnog sistema muškarca kroz doprinos: normalnoj i jačoj potenciji, normalnoj funkciji p..
1,332.05 Din.
Afrička šljiva se koristi kod tegoba  vezanih za prostatu. Danas, sa većim brojem istraživanja o lekovitim svojstvima, Afrička šljiva dobija na popularnosti ne samo kao sigurna prirodna alternativa za lečenje prostate, već i za unapređenje ukupnog seksualnog iskustva kod muškaraca. Preporučuje se ko..
750.79 Din.
Alfa aktiv je dodatak ishrani koji se koristi za povećanje seksualne želje kao afrodizijak, u prevenciji i tretmanu seksualnih poremećaja, održavanju normalnog nivoa testosterona.Način upotrebe Ekstrakt damiane, Cink, L – karnitin i Acetil L – karnitin Sastav  Odrasli muškarci - jednu porciju (2 kap..
1,816.43 Din.
Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) urogenitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betainom..
419.61 Din.
ČAJ RTANJSKI se preporučuje kod prehlade, za olakšanje varenja i ublažavanje tegoba kod nadutosti, za ublažavanje upale mokraćnih kanala, kao i za spoljnu upotrebu, za obloge i ispiranje kod upala kože i sluzokože. Tradicionalno u narodnoj medicini rtanjski čaj se preporučuje kao “muški čaj”, za jač..
93.72 Din.
ČAJ RTANJSKI se preporučuje kod prehlade, za olakšanje varenja i ublažavanje tegoba kod nadutosti, za ublažavanje upale mokraćnih kanala, kao i za spoljnu upotrebu, za obloge i ispiranje kod upala kože i sluzokože. Tradicionalno u narodnoj medicini rtanjski čaj se preporučuje kao “muški čaj”, za jač..
118.14 Din.
Conprosta Forte je dodatak ishrani namenjen očuvanju i normalnom funkcionisanju prostate. Dodatak vitamina E pozitivno, sa jedne strane, utiče na stabilnost preparata, a sa druge strane dodatno osnažuje antioksidativni potencijal Conproste Forte. Osim toga, činjenica da u sastav Conproste Forte ulaz..
866.07 Din.
Conprosta je dodatak ishrani na bazi polena uljane repice koji se preporučuje muškarcima posle četrdesete godine preventivno za normalno funkcionisanje prostate. Primena- kod prerane ili bolne ejakulacije - kod smanjenja libida- kod slabe erekcije izazvane bolešću prostate- kod akutnog nebakterijsko..
438.70 Din.
Libido je dodatak ishrani za potenciju - pomaže muškarcima sa problemima erektilne disfunkcije i smanjene seksualne želje. Obezbeđuje dužu i jaču erekciju, produžava seksualni odnos i povećava seksualnu želju. Podstiče povećanje protoka krvi, nervnu stimulaciju, opuštanje mišića i povećava nivo test..
810.90 Din.
Maxxess je dodatak ishrani koji poboljšava seksualne funkcije kod muškaraca, pomaže u terapiji poremećaja erekcije, preporučuje se protiv rane ejakulacije i povoljno utiče na pokretljivost spermatozoida.Način upotrebe Popiti sa čašom vode 45 minuta pre odnosa. Upotrebljava se jedna tableta dnevno.S..
340.40 Din.
Peruanska čarobna maka je dodatak ishrani koji je najpoznatiji po uticaju na poboljšanje plodnosti i hormonalnih disbalansa i kod žena, kod muškaraca. Kako balansira čitav organizam, tako i pozitivno utiče na nagle promene raspoloženja, anksioznost, depresiju i nezadovoljstvo. Posebno je aktivna pri..
383.26 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.