NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Prostata i potencija

Afrička šljiva® Forte na bazi ekstrakta kore afričke šljive i aminokiseline S adenozil L metionina (SAMe). Pored pozitivnih uticaja beta-sitosterola iz kore afričke šljive, dodatan pozitivan uticaj na zdravlje muškaraca i „dobar osećaj“ ostvaruje upravo dodatak SAMe. SAMe utiče na sintezu neurotrans..
847.51 Din.
Dejstvo Afričke šljive® pojačano je 7 x većom koncentracijom betasitosterola, a pored esktrakta kore afričke šljive u sastavu se nalazi i ulje pšeničnih klica i vitamin E.Namenjena je kao podrška zdravlju urogenitalnog sistema muškarca kroz doprinos: normalnoj i jačoj potenciji, normalnoj funkciji p..
1,332.05 Din.
Afrička šljiva se koristi kod tegoba  vezanih za prostatu. Danas, sa većim brojem istraživanja o lekovitim svojstvima, Afrička šljiva dobija na popularnosti ne samo kao sigurna prirodna alternativa za lečenje prostate, već i za unapređenje ukupnog seksualnog iskustva kod muškaraca. Preporučuje se ko..
750.79 Din.
Alfa aktiv je dodatak ishrani koji se koristi za povećanje seksualne želje kao afrodizijak, u prevenciji i tretmanu seksualnih poremećaja, održavanju normalnog nivoa testosterona.Način upotrebe Ekstrakt damiane, Cink, L – karnitin i Acetil L – karnitin Sastav  Odrasli muškarci - jednu porciju (2 kap..
1,816.43 Din.
Alvoprost je prirodni preparat, koji sadrži biljne sastojke i vitamine za zdrav život muškaraca. Namena -Za održavanje i poboljšanje funkcije prostate -Poboljšanje seksualne funkcije i erektilne disfunkcije -Poboljšanje funkcije i stanja urinarnog traktaNačin upotrebe 1 tableta dnevno, ne primenjiva..
603.06 Din.
Amer čaj je proizvod za zaštitu zdravlja koji dokazano kroz brojna klinička ispitivanja ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida, prostate i bubrega, virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) urogenitalnog trakta. Sadrži biljnu vrstu Amaranthus blitoides koja je bogata betainom..
419.61 Din.
ČAJ RTANJSKI se preporučuje kod prehlade, za olakšanje varenja i ublažavanje tegoba kod nadutosti, za ublažavanje upale mokraćnih kanala, kao i za spoljnu upotrebu, za obloge i ispiranje kod upala kože i sluzokože. Tradicionalno u narodnoj medicini rtanjski čaj se preporučuje kao “muški čaj”, za jač..
93.72 Din.
ČAJ RTANJSKI se preporučuje kod prehlade, za olakšanje varenja i ublažavanje tegoba kod nadutosti, za ublažavanje upale mokraćnih kanala, kao i za spoljnu upotrebu, za obloge i ispiranje kod upala kože i sluzokože. Tradicionalno u narodnoj medicini rtanjski čaj se preporučuje kao “muški čaj”, za jač..
118.14 Din.
Conprosta Forte je dodatak ishrani namenjen očuvanju i normalnom funkcionisanju prostate. Dodatak vitamina E pozitivno, sa jedne strane, utiče na stabilnost preparata, a sa druge strane dodatno osnažuje antioksidativni potencijal Conproste Forte. Osim toga, činjenica da u sastav Conproste Forte ulaz..
866.07 Din.
Conprosta je dodatak ishrani na bazi polena uljane repice koji se preporučuje muškarcima posle četrdesete godine preventivno za normalno funkcionisanje prostate. Primena- kod prerane ili bolne ejakulacije - kod smanjenja libida- kod slabe erekcije izazvane bolešću prostate- kod akutnog nebakterijsko..
438.70 Din.
Libido je dodatak ishrani za potenciju - pomaže muškarcima sa problemima erektilne disfunkcije i smanjene seksualne želje. Obezbeđuje dužu i jaču erekciju, produžava seksualni odnos i povećava seksualnu želju. Podstiče povećanje protoka krvi, nervnu stimulaciju, opuštanje mišića i povećava nivo test..
810.90 Din.
Maxxess je dodatak ishrani koji poboljšava seksualne funkcije kod muškaraca, pomaže u terapiji poremećaja erekcije, preporučuje se protiv rane ejakulacije i povoljno utiče na pokretljivost spermatozoida.Način upotrebe Popiti sa čašom vode 45 minuta pre odnosa. Upotrebljava se jedna tableta dnevno.S..
340.40 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.