NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Sprejevi za suvo pranje kose

BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE FRESH - Idealan za upotrebu između pranja kose.Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i revitalizuje kosu. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće čisto, bujno i negovano za svega nekoliko sekundi. Osim što njegovi sastojci neguju kosu, ovaj ..
438.97 Din.
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE ORIGINAL - Idealan za upotrebu između pranja kose. Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i revitalizuje kosu. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće čisto, bujno i negovano za svega nekoliko sekundi. Osim što njegovi sastojci neguju kosu, o..
438.97 Din.
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE SA KERATINOM  - Idealan za upotrebu između pranja kose. Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i revitalizuje kosu. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće čisto, bujno i negovano za svega nekoliko sekundi. Osim što njegovi sastojci neguju ko..
499.36 Din.
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE VOLUMEN XXL - Idealan za upotrebu između pranja kose. Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej uklanja višak masnoće i daje kosi dodatan volumen. Za postizanje maksimalnog volumena u svim prilikama kada želite da svojom kosom privučete pažnju.Ovaj višestruko nagrađiv..
499.36 Din.
BATISTE SPREJ ZA SUVO PRANJE KOSE ZA TAMNU I CRNU KOSU - Specijalno formulisan za crnke i tamnu kosu. Idealan za upotrebu između pranja kose.Brzim i jednostavnim pritiskom na sprej revitalizuje kosu i uklanja višak masnoće. Savršeno čista i osvežena kosa izgledaće bujno i negovano. Ispušta diskretnu..
499.36 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.