NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Stres, depresija i nesanica

Više informacija o svakom artiklu možete dobiti putem telefona, ili live chat opcije na našem sajtu Norapharm online apoteka..
1,099.54 Din.
Alora tablete koje su namenjene za ublažavanje nervne napetosti, uznemirenosti i kod nesanice.Koristi se kod problema izazvanih stresom i anksioznošću: nesanice, nemira, zabrinutosti, depresije, napetosti, problema u menstrualnom i periodu menopauze, nervno uzrokovanih problema sa varenjem ili poviš..
505.17 Din.
Betavitevit Folna 400 tablete sadrže folnu kiselinu i vitamin B12. Folna kiselina i vitamin B12 su neophodni za sintezu nukleinskih kiselina (DNK i RNK), imaju veoma važnu ulogu u stvaranju crvenih krvnih zrnaca, koja prenose kiseonik do svih delova tela i omogućavaju pravilno funkcionisanje ćelija ..
230.00 Din.
BEVIPLEX B TABLETE sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u  fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma.Posebno povo..
222.38 Din.
BEVIPLEX N GRANULE sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u  fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu.  Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno po..
244.62 Din.
Bio-Kult Migrea je dodatak ishrani sa 14 sojeva probiotskih kultura, sa magnezijumom i vitaminom B6, oba doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistema i smanjenju umora. Magnezijum povećava otpornost organizma na stres. Vitamin B6 doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema i regulaciji ho..
1,956.94 Din.
Preparat B12 BIOVIT sadrži vitamin B12 u aktivnom obliku koji se brzo apsorbuje u ustima i odmah koristi u organizmu. Upotreba lingvaleta B12 BIOVIT, kao dodatak ishrani, najkomforniji je način za efikasnu nadoknadu manjka ovog vitamina u organizmu.Lingvalete B12 BIOVIT, praktično mogu biti zamena z..
360.00 Din.
ČAJ NANA se koristi za ublažavanje grčeva, eliminisanje gasova, olakšanje varenja, ublažavanje žučnih tegoba, kao blago sredstvo za umirenje.Način primene kafenu kašiku lista nane preliti šoljom (200ml) ključale vode, sud poklopiti i ostaviti da stoji 10 minuta pa procediti. Piti 2-3 puta dnevno po ..
109.31 Din.
ČAJ NANA se koristi za ublažavanje grčeva, eliminisanje gasova, olakšanje varenja, ublažavanje žučnih tegoba, kao blago sredstvo za umirenje.Način primene jednu filter kesicu čaja od lista pitome nane preliti šoljom (200ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 5 minuta, procediti. Piti 3..
78.08 Din.
CI-TRI-MAG FORTE TABLETE 60MG - je dijetetski suplement koji obezbeđuje dodatni magnezijum, vitamin B6 i vitamin D3 tokom perioda intenzivnog fizičkog i mentalnog napora, kao i kod pojačanog stresa i zamora. Delovanje: -Magnezijum i vitamin D3 doprinose normalnom funkcionisanju mišićnog sistema -Mag..
415.85 Din.
DEEP SLEEP MELATONIN KAPSULE - je dodatak ishrani na bazi suvog ekstrakta cveta pasiflore i melatonina.-Pasiflora se tradicionalno koristi za ublaženje blagih simptoma mentalnog stresa i nesanice.-Melatonin, hormon koji se sintetiše u hipofizi, učestvuje u regulaciji sna i budnog stanja. Stvara se u..
133.46 Din.
Eko B-Vit u obliku film tableta je dodatak ishrani, koji sadrži kompleks svih neophodnih vitamina B. Namena -za funkcionisanje nervnog sistema i na oštećenje nerava (lumbo-išialgije, sindrom karpalnog tunela, povrede nerva...) -kod osoba sa povećanim potrebama za vitaminima B grupe (pojedini oblici ..
69.30 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.