NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Vitamini i minerali

A-LIXIR 400 PROTECT 2+1 GRATIS BOČICE 7X30ML
2+1 GRATIS
Proizvođač: Pharmanova
A-lixir 400 Protect One bottle a day provides maximum daily antioxidant protection for the bodyA unique source of polyphenols in a standardized dose of 400 mg:helps protect cells from free radical damage in oxidative stressCompositionPolyphenols in a dose of 400mg/30ml Action: A-LIXIR®400 PROTECT di..
10,350.00 Din.
Aleract je dijetetski proizvod na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma. Delovanje: -Prevenciju spontanog pobačaja i prevremenog porođaja -Sprečavanje ..
1,136.60 Din.
Amigdalin B17 je dodatak ishrani koji pomaže kod lečenja malignih oboljenja, kao i u kontinuiranoj prevenciji malignih oboljenja. Delovanje: Vitamin B17 se sastoji od dva šećera, cijanovodonika, i benzaldehida. U organizmu zdravog čoveka nalazi se enzim rodenaza koji ne dozvoljava da se vitamin B17 ..
1,618.92 Din.
APPETITO SIRUP -  sadrži jedinstvenu kombinaciju lekovitih biljka, ekstrakta pšeničih klica i polena u koncentrovanom soku jabuke, tako da ga dete rado uzima. Preporučuje se: -deci sa oslabljenim apetitom -pri zaostajanju u rastu -kod rekonvalescenata -kao dodatak ishraniDejstvo: -Stimuliše apetit -..
716.06 Din.
Proizvođač: Alkaloid
Becutan Kids Vits Multi Imuno je dodatak ishrani sa ukusom pomorandže koji sadrži kombinaciju vitamina, minerala i probiotika (Lactobacillus rhamnosus GG) u obliku praška za rastvaranje.Način upotrebe: Oba praška se rastvaraju zajedno i istovremeno. Svaka kesica je jedna doza.Preporučena dnevna..
937.00 Din.
Štiti kožu od štetnog dejstva UV zraka i omogućava koži da pravilno potamni u toku sunčanjaSastav 1 kаpsulа sаdrži 6,67mg betа kаrotenа 30% (30mg čistog betа kаrotenа)  Namena Dopuna dnevnih potreba vitamina A i beta karotena kod povećane izloženosti UV zracima. Značajan u prevenciji kancera.Snažan ..
740.00 Din.
Betaimune je dodatak ishrani za jačanje imuniteta - jedinstvena i moćna kombinacija odabranih vitamina i minerala sa dokazanim antioksidativnim I imunostimulatornim efektom. Način upotrebe Odrasli i deca preko 14 godina jedna kapsula dnevno uz obrok.Sastav U dve kapsule se nalazi: vitamin A (retini..
1,962.00 Din.
BETATEN PROTEKT je dodatak ishrani na bazi karotenoida – beta karotena i likopena, kvercetina, vitamina E, selena, cinka i bakra.-Beta karoten je provitamin vitamina A, neophodnog za očuvanje normalne funkcije vida i kože.-Likopen, pigment odgovoran za crvenu boju voća i povrća, deluje kao snažan an..
605.00 Din.
Betavitevit pivski kvasac obogaćen vitaminima B komleksa formulisan je tako da se uzimanjem jedne tablete dnevno, organizmu obezbedi dovoljna količina vitamina B kompleksa, neophodna za pravilan rast i razvoj. Preporučuje se: -Deci za pravilan rast i razvoj, sportistima, starijim osobama -Osobama ko..
290.33 Din.
Betavitevit Folna 400 tablete sadrže folnu kiselinu i vitamin B12. Folna kiselina i vitamin B12 su neophodni za sintezu nukleinskih kiselina (DNK i RNK), imaju veoma važnu ulogu u stvaranju crvenih krvnih zrnaca, koja prenose kiseonik do svih delova tela i omogućavaju pravilno funkcionisanje ćelija ..
230.00 Din.
BEVIPLEX B TABLETE sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u  fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma.Posebno povo..
222.38 Din.
BEVIPLEX N GRANULE sadrže kombinaciju vitamina B grupe, faktora visoke biološke vrednosti, koji u  fiziološkom smislu čine funkcionalnu celinu.  Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno po..
244.62 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.