NORAPHARM APOTEKA
Vaša korpa

Zdravo srce i cirkulacija

Ajkus - ulje iz ajkuline jetre je prirodan proizvod bogat alkoksiglierolom. Najznačajniji sastojak Ajkus-a je alkoksi-glicerol (AKG), što je i glavni sastojak majčinog mleka koji igra krucijalnu ulogu u razvitku našeg imunološkog sistema. Tokom života mi i dalje proizvodimo AKG u našem organizmu ali..
706.37 Din.
Ajkus - ulje iz ajkuline jetre je prirodan proizvod bogat alkoksiglierolom. Najznačajniji sastojak Ajkus-a je alkoksi-glicerol (AKG), što je i glavni sastojak majčinog mleka koji igra krucijalnu ulogu u razvitku našeg imunološkog sistema. Tokom života mi i dalje proizvodimo AKG u našem organizmu ali..
1,314.51 Din.
Omega 3 masne kiseline su esencijalne masne kiseline. Esencijalne znači da organizam ne može da ih sintetiše, već se moraju uneti hranom. Omega 3 masne kiseline se nalaze u masnoj morskoj ribi, ka što je losos, tuna, sardine, haringe, skuša, bakalar. Omega 3 ima široku primenu kao preventiva i kao p..
136.93 Din.
ČAJ RUZMARIN se koristi kao sredstvo za ublaženje grčeva, stimulisanje lučenja žuči, olakšanje varenja i eliminaciju gasova. Povećava prokrvljenost srčanog mišića.Način primene kafenu kašiku lista ruzmarina preliti šoljom (200 ml) ključale vode. Sud poklopiti i ostaviti da stoji 15 minuta. Čaj proce..
192.27 Din.
ČAJ ŽDRALJIKA - KOKOTAC deluje na bolju prokrvljenost perifernih krvnih sudova. U narodnoj medicini se koristi spolja za obloge kod otoka, tromboflebitisa, hematoma i čireva.Način primene - unutrašnja upotreba: jednu do dve kafene kašike herbe ždraljike preliti sa 200 ml ključale vode. Sud poklopiti..
73.83 Din.
CardiofortIN je dijetetski proizvod – hrana za posebne medicinske namene, koji sadrži 5 antioksidanasa iz prirode (koezim Q10, rezveratrol, likopen, vitamin D3, folna kiselina)Koristi se kao dodatak redovnoj terapiji:-kod osoba sa povećanim rizikom za pojavu koronarnih bolesti -kod osoba sa oslablje..
1,968.00 Din.
Cardiovasc plus je jedinstvena formulacija 10 aktivnih sastojaka za tretman kardiovaskularnih i cerebrovaskularnih oboljenja. Delovanje: -Smanjuje aterosklerotične plakove -Smanjuje rizik od kardiovaskularnih događaja i smrtnosti -Smanjuje rizik od cerebrovaskularnih događaja i smrtnosti -Poboljšava..
2,200.00 Din.
CARDIOvitamin® FD3 je preparat sa povećanim dozama folne kiseline I vitamina D3, smanjuje rizik od ozbiljnih kardiovaskularnih dogadjaja. CARDIOvitamin® FD3, uz pomoć folne kiseline, koje ima u većoj dozi značajnije: -snižava nivo homocisteina -umanjuje rizik od infarkta I šloga Benefit je što sadrž..
908.05 Din.
CARDIOvitamin® je više od vitamina, smanjuje rizik od ozbiljnih kardiovaskularnih dogadjaja, koji mogu  biti fatalni.Homocistein je faktor rizika, za koji je pokazano da negativno deluje na krvne sudove I doprinosi ubrzanoj aterosklerozi što za posledicu ima povećan rizik za infark I šlog. CARDIOvit..
228.88 Din.
CARDIOvitamin® je više od vitamina, smanjuje rizik od ozbiljnih kardiovaskularnih dogadjaja, koji mogu  biti fatalni.Homocistein je faktor rizika, za koji je pokazano da negativno deluje na krvne sudove I doprinosi ubrzanoj aterosklerozi što za posledicu ima povećan rizik za infark I šlog.CARDIOvita..
417.70 Din.
Jedinstvena kombinacija tri antioksidansa: koenzima Q10, vitamina E i selena. Sastav Jedna kapsula sadrži: 50 mg koenzima Q10 (dobijen prirodnom fermentacijom); 50mg vitamina E; 20 mg ekstrakta ploda crnog bibera sa 10-15% piperina; 80 μg selena.*Kod bolesti srca i krvnih sudova *Za sniženje holeste..
1,150.09 Din.
FORTICOR KAPSULE sa ekstraktom gloga se primenjuju kod lakših oblika slabosti srčanog mišića (brže zamaranje, lupanje srca, otežano disanje ili stezanje u grudima prilikom izvođenja uobičajenih fizičkih aktivnosti ) posle preležanih infektivnih bolesti i kod starijih osoba. Delovanje: ekstrakt gloga..
339.99 Din.
Prikaz {start} do {end} od {total} ({pages} Strana)
Poštujemo vašu privatnost, međutim, postoje uslovi za korišćenje našeg sajta, kao i politika privatnosti. Molimo posetite stranice vezane za uslove korišćenja websajta Norapharm.